Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                           "You always have time to read a book."

                                                                        Huom!

 

Vieraskirjaan kuuluu:                                Vieraskirjaan ei kuulu:

Linkinvaihtoa koskevat asiat                     Roskaposti

Tervehdykset                                                 Spämmi

Huomautukset                                               Ilkeät kommentit

Risut ja Ruusut                                              Mainostus, sille on erikseen "Mainosnurkka"

Ideat                                                                   Mikään säänöjen vastainen

Sekä myyt ylläpitäjälle tarkoitetut asiat.

                                                             Linkinvaihtolaiset

Niitynkukka    Mouruposki    Isengard   Friosao    Pakkaskiteet   I Wonderland   Tylypahka   

Morbus   Nefarious   London   Notkelma   Soturin sydän   Primeval   Gardyloo   Horizon

Viimakoura   Juuripolku   Aamunkaste   Sunrise Shetland   Surkuhupaisa   Revontulet   

Parantajan polku   Tarinaköynnös    Intrépiden    Gardenia    Kuupolku   Yön Kuiskaus

 

                                                                     Y-työhön?

Y-työhön otamme muita tarinasivuja ja/tai blogeja, joiden kanssa voimme järjestää kilpailuja ja muita tapahtumia yms. Muutama vaatimus kuitenkin on: Sivujen tulee olla aktiiviset, niiden täytyy olla asialliset ja niiden täytyy myös toimia vuorovaikutuksessa y-työssä, jottei se ole vain yksipuoleista. Jätähän viestiä mikäli y-työ kiinnostaa!

P.s Anna hali ennen kuin lähdet!

 

 

Vieraskirja  1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tarinaköynnöksen ylläpito
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

20.05.2019 20:19
Hei linkinvaihtaja!

Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

06.05.2019 19:22

Hei! Suntuubin uppoamisen takia päätin jättää laivan ja ankkuroin I Wonderlandin tällä kertaa Weeblyn puolelle. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa (Ja sitten jos muutatte itsekin uuteen osoitteeseen) tulkaahan ilmoittamaan siitä uusien sivujen puolelle!

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.weebly.com

05.05.2019 13:27
Suntuubin lopettamisen takia Friosao on muuttanut Weeblyyn. Yllä näette uuden osoitteen, tervetuloa käymään. <3

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.05.2019 14:14
Koska suntuubi lopettaa, on Isengard siirtynyt uuteen osoitteeseen. Siirto on vielä kesken, mutta tervetuloa katsomaan uusia sivuja ja niiden valmistumista! (isengardlandofstories.weebly.com)
Mikäli ette halua jatkaa linkinvaihdossa, ilmoitattehan siitä Isenissa? Jos jatkatte, asiasta ei tarvitse erikseen ilmoittaa.

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

16.04.2019 20:05
Hei!

Miten olisi linkinvaihto? ^^

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

13.03.2019 16:19
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin :)

Vastaus:

Käyhän se! --->

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.03.2019 17:16
Helmi- ja maaliskuun linkkarikirje

Hej ihanat linkinvaihtajat! Lakritsipiippu här.

Jos oikein muistan, en tehnyt helmikuussa linkkarikierrosta ollenkaan, mikä on todella out of character mun kohdalla. Mä oon aina niin uskollisesti kiertänyt joka kuukausi linkkareiden luona, mutta jotenkin helmikuu hurahti ohitse ja se vain jäi. VAIKKAKIN, mä olen käynyt joka päivä Isengardissa ja vieläpä monta kertaa päivässä, mutta sitten unohdin tehdä linkkarikierroksen. Huoh.

No, aloitellaanpa Isenin kuulumisilla. Mitä on tapahtunut sitten viimeisimmän linkkarikirjeen? Hmm… uusia novelleja ei sitten viime linkkarikierroksen ole tullut, mutta yksi uusi runo kylläkin, nimeltään Kyynelpaju. Mä en todellakaan ole mikään runoilija, mutta kivaahan niitten rustailu on. Uusia lukuja kaikkiin tarinoihin on tullut, lukuunottamatta Metsän tytärtä ja Ladonin puutarhaa. Olen kyllä kirjoittanut ahkerasti Metsän tyttären uutta lukua, mutta ei se siltikään ole vieläkään edes puolessa välissä. Aikamoinen työmaa, mutta kyllä tästä selvitään! Isenissä käyn monta kertaa päivässä, mulla on pakkomielle omasta sivustani. Ulkoasun muokkasin myös, uusi layout, uudet linkkivärit ja taustakuva. Jos ulkoasu näkyy edelleen pinkkinä, pitää teidän tyhjätä sivuhistoriaa vähäsen, että Isenin ulkoasu näkyy oikein – jos siis haluatte, tietenkin. Uusia piirrustuksia ei ole tullut, en ole inspiroitunut piirtämään yhtään mitään. Ehkä joku päivä!

Koulussa menee ihan jees. Ei oo ollenkaan niin paha, mitä oletin, että tämä kevät olisi. Sain ruotsin kurssista 4 (asteikolla 1-5), joten oon ihan tyytyväinen. Olishan se 5 ollu kiva, mutta kusin sen suullisen esityksen kun hermot petti, joten it is what it is. Oon saanut rästihommat tehtyä ja tehtäviä palautettua joten hyvin menee! Oon lukenut 16/50 tämän vuoden Goodreads lukuhaasteesta, ja 12/339 Rory Gilmore lukuhaasteesta. Viime aikoina olen lukenut Yön talo kirjoja pari kappaletta, Othellon, Harry Potterin kaksi viimeistä osaa, Liisa Ihmemaassa englanniksi, The Art of War by Sun Tzu ja Pyydä luokse sun jonka on kirjoittanut Albert Espinosa (vahva suositus!). Mulla on 48% jäljellä, ja sitten olen lukenut (kuunnellut) Tulen ja jään laulun ensimmäisen kirjan (Game of Thrones niille jotka eivät tiedä). Kaikkia en siis suinkaan ole lukenut konkreettisina kirjoina, vaan olen kuunnellut äänikirjoina suurimman osan, Yön talot olen lukenut kirjoina, sekä Rosa Liksomin novelli kokoelman ja Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden (TODELLA vahva suositus, mun uusi lempi suomalainen kirja!!!). Vähän writer’s block yrittää puskea päälle, mutta kun hampaat irvessä kirjoitan väkisin pari lausetta joka päivä, saan pidettyä sen loitolla ja ehkä joku päivä pääsen taas flow tilaan.

Lisäksi blogipostauksessani Camp NaNoWriMosta (http://isengard.suntuubi.com/?cat=43&lang=fi&id=82&p=0#makecomment) kerron siitä, miksi osallistun Camp NaNoWriMoon, millaisella tavoitteella ja tarinalla jne. Sitä voi käydä lukaisemassa ja kommentoimassa jos suinkin yhtään kiinnostaa ensi kuun Camp NaNo-projektini! Olen itse aika innoissani, mutta myös peloissani. Katsotaan mitä tästä tulee.

Lupaan tulla myöhemmin erikseen antamaan palautetta teksteistä, mikäli sikäli sellaisia on tai uusia on tullut. Olen todella huonosti lukenut linkkareiden tekstejä, mutta kyllä mä sitä ajattelen usein ja pian ryhdyn tuumasta toimeen! Saa tulla kertoilemaan omia kuulumisia Iseniin, mikäli koette sen tarpeelliseksi. :) Palaillaan taas asiaan.

Hälsningar,
Lakritsipiippu

Vastaus:

Heippa! Ihana kuulla teidän kuulumisia ja etenkin, koska sulla vaikuttaa menevän mukavasti. Tulempas siellä Isenin puolella vilkuilemaan uudistuksia ja uusia tarinoita. Palaillaan ja hyviä jatkoja sulle ja Isenille!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

09.03.2019 09:01
Moi, linkkarikaveri!

Notkelma ja minä ollaan oltu taas vähän hiljaisemmassa vaiheessa, kun elämä on ollut yhtä hullunmyllyä työkiireiden, sairastelujen ja muiden menojen kanssa. Ja varsinkin nyt kevättä kohden työt vaan lisääntyvät, että saa taas nähdä miten paljon aikaa kirjoittamiselle jää.

Mä en nyt muuta aio tähän sanoa, kun mitään erikoista sanottavaa ei ole. Kunhan vaan ilmoittelen, että ollaan sivujen kanssa yhä mukana kuvioissa.

Toivottavasti sulle kuuluu hyvää ja odotat myös innolla tulevaa kesää ja lämpimämpiä päiviä!

♥: Tiuhti

Vastaus:

Kiva kuulla teidän kuulumisia! Toivottavasti sulla arki helpottaa piakkoin. Hyvää jatkoa sulle ja Notkelmalle!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

07.03.2019 12:51
Heissan! Valitan myöhäistä vastausta! D: Olen ollut viime aikoina tosi väsyny, enkä ole saanut mitään aikaiseksi. Aina ko vaivaa tämä kevätmasennus, niin vetää aivan maahan >_< Mutta! Mukava kuulla, että hyvin mennee :) Itellekään ei silleen mittään kummempia kuulu, aika hiljaiseloa elänyt. Yritän nyt ryhdistäytyä ja saada kirjoitettua lisää! Yrittänyt enemmänki saada elämää kasaan näinä viime kuukausina, voin ehkä päästä muuttamaan kesällä omaan kämppään! Haaveillu siitä jo jonkun pari vuotta, se oiski elämää mullistava muutos! Mutta juu, eipä tässä mulla muuta :) Hyvää kevään jatkoa sulle ja kirjotellaan taas!

~ Ferii

Vastaus:

Kiva kuullä teidän kuulumisia! Toivottavasti säkin tässä pian piristyt. Pidän peukut pystyssä sun muutolle! Hyviä jatkoja!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Silverglow
Kotisivut: http://juuripolku.suntuubi.com/

03.03.2019 09:58
Moi! Tulin Tarinamökin puolelle vastailemaan linkkarikirjeeseen, ja ensin haluan pahoitella sitä, että tämä vastaaminen kesti niin kauan. En ole aikoihin ollut kirjautuneena, vaikka paikan päällä olenkin käynyt aktiivisesti.

Mutta, Juuripolulla menee hyvin, olemme saaneet tämän vuoden aikana jo muutamia uusia liittyneitä. Tarinoissa näkyy silloin tällöin aktiivisuutta, ja chatissakin jutellaan melko usein.
Itselläni menee todella hyvin tällä hetkellä niin oman henkilökohtaisen elämäni kuin koulutuksenkin kanssa. Siitä ei siis taida olla sen enempää puhuttavaa x)
Mukava kuulla, että Tarinamökillä menee hyvin. Toivottavasti sama meno jatkuukin! <3

Pahoittelut viestin lyhkäisyydestä, mutta olen todella huono kirjoittamaan linkkarikirjeitä xd
Hyvää päivänjatkoa kumminkin!

~ Silverglow

Vastaus:

Kiva kuulla teidän kuulumisia. Hyvä kuulla, että sulla menee hyvin. Hyviä jatkoja teille!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://parantajanpolku.blogspot.com/2019/01/ja-hyvaa-uuttavuotta.html

28.02.2019 14:28
Kiitos kirjeestä!

Neksukka kertoi tammikuussa suunnitelmiaan tälle vuodelle postauksessa “...ja hyvää uuttavuotta?”, jonka linkitin mukaan, suosittelen lukemaan! Kaikki hänen mainitsemat asiat ovat ehdottomasti tavoittelemisen arvoisia. Nyt Neksukka suunnittelee uutta postausta, joka tulee olemaan jotain, mitä Parantajan polussa ei olla ennen nähty. Itse jatkoin perinteisesti uutisilla sekä Kertomattomien tarinoiden ja Thunder Risingin arvosteluilla, eiliseen asti...

Silloin aloimme ottamaan yhteistyöläisiä ja pääsin ilmoittamaan ensimmäisestä yhteistyöläisestämme, Kuupolusta! Odotan innolla, mitä juttuja päästään suunnittelemaan ja toteuttamaan Tähtikissan kanssa. Pidämme silmät auki uusien yhteistyöläisten varalta, mutta emme aio kiirehtiä näiden asioiden kanssa.

Vastaus:

Kiva kuulla teidän kuulumisianne! Odotan innolla uusia uudistuksia teidän sivuilla!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://kuupolku.blogspot.com/

27.02.2019 08:04
Kävisikö linkinvaihto tuoreen Soturikissat-blogisivustoni Kuupolun kanssa? Vastausta meille päin kiitos!

Vastaus:

--->

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.02.2019 18:35
Hola, linkinvaihtolainen!

Jonkisen aikaa taitaa olla siitä, kun viimeksi linkkarikirjettä kirjoitin, mutta tässäpä kerron nyt parin viime kuukauden kuulumisia täältä I Wonderlandista :D

Vuosi on lähtenyt nopeasti ja hyvin käyntiin, sekä ruudun sisä-, että ulkopuolella. Koulun kanssa on edetty tasaista tahtia, ja vaikka työmäärä tästä vain epäilemättä kevättä kohti kasvaa, olen tähän mennessä onnistunut sen kanssa tasapainoilemaan tarpeeksi hyvin (ja jos jotakin lukiosta olen oppinut, niin sen, että 'tarpeeksi' on jo ihan riittävästi). Kesäsuunnitelmat on jo onneksi jokseenkin selvillä, joten niitä ei tarvitse stressata... Ja sen takia olenkin onnistunut keskittymään elämään päivä kerrallaan ja tuntuu siltä, että olen nyt siinä 'hyvässä paikassa'. Eli sitten kun tästä alamäki lähtee, niin saan toivottavasti mielenrauhaa siitä, että olen ainakin joskus elämässäni ollut jonkun aikaa onnellinen ja iloinen, ja ehkä vielä joku kaunis päivä niin saattaa uudestaankin tapahtua.

I Wonderlandissa olen onnistunut porskuttamaan tasaista tahtia eteenpäin. Usein kaikki kirjoitusenergia menee jo siihen, että kirjoitan päivän kirjoitushaasteeseen edes jotakin lyhyttä, mutta sentään saan kirjoitettua. Toivottavasti saan pidettyä samaa tahtia yllä vielä sitten kirjoitushaasteen loputtuakin, mutta ainakin tiedän sitten, että minulle on mahdollista oikeasti kirjoittaa lähes joka toinen päivä ja mikä jottei useamminkin. Enää pari kuukautta jäljellä, ja mitä vähemmäksi aika menee, sitä innokkaammin odotan, että se olisi jo ohi. Ehkä eniten siksi, että 95% ideoista ja inspiraatiosta suuntautuu kaikkeen muuhun paitsi kirjoitushaasteeseen, mutta taas panostuksesta ja kirjoituksesta 95% on pakko käyttää kirjoittamaan 182,5 päivän kirjoitushaastetta. Mutta nyt kun tämä alkuvuosikin on mennyt niin äkkiä, niin eiköhän se vapauskin kohta koita...

Paljon harmittaa myöskin se, että en ole ehtinyt muilla sivuilla käydä melkein ollenkaan katselemassa tai lueskelemassa mitään. Viime kerrasta tuntuu olevan ikuisuus, mutta toivottavasti tilaisuus koittaa pian siihenkin.

Mutta vaikka en tällaista pikaista kirjettä kauempaa ehdi täällä käväisemään, tulkaapa ihmeessä I Wonderlandin puolelle huikkaamaan omia lopputalven/alkukevään kuulumisianne!

Niitä odotellen ja mukavaa kevättä toivotellen,
Ai

Vastaus:

Kiva kuulla teidänkin kuulumisia täällä! Harmi, että sulla on ollut paljon kiireitä, mutta eiköhän se vielä helpota. <3 Hyviä jatkoja sulle ja I Wonderlandille!

- Cecci 17.3.2019

Nimi: Sono
Kotisivut: http://gardenia.suntuubi.com//

19.02.2019 09:45
Tervehdys Gardenian puolelta!

Pyytämänne linkinvaihto käy mainiosti Gardenian kanssa ja lisäämmekin teidät listaamme! ^^

Mukavia jatkoja Tarinamökille! ♥

Vastaus:

Ihanaa! Lisäämpäs linkkinne. ;)

- Cecci 22.2.2019

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

03.02.2019 10:12
Tammikuun linkkarikirje.

Heissan! Ei hirveitä ole tapahtunut viimeisimmän linkkarikirjeen. Kuinkas täällä on sujunut ja ihan normi elämässä? :)
Friosaossa on ollut aika hiljaista vaihteeksi, mutta eilen julkaistiin Ladonin puutarhan 7 luku! Sain sen vihdoinkin valmiiksi! Meni yli kuukausi siinäkin, hups xdd Olet siis tervetullut lukemaan uusimman luvun! Yritän nyt saada toista tarinaa myöskin kirjoitettua, I found you. Se on jäänyt kesken, kun olen keskittynyt niin paljon Ladonin puutarhaan :) Oletkos itse ollut aktiivisena vai laiskotellut? :D
Itselläni noin muuten on mennyt ihan hyvin. Ei sen erikoisempia ole tapahtunut elämässä noin yleensä. Kämpillä kun tulee suurin oss oltua vaan :D mutta juu, eipä mulla tässä muuta ollut :) Kuulemisiin!

~ Ferii

Vastaus:

--->

- Cecci 22.2.2019

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

27.01.2019 17:01
Tammikuun linkkarikirje

Hej igen! Sainpas raahattua laiskan ruhoni linkkarikierrokselle näin tammikuun loppupuolella. Paljon on kerennyt tapahtumaan sitten viimeisimmän linkkarikirjeen, joten eiköhän mennä suoraan asiaan.

Isengardiin on tullut yksi uusi novelli (nimeltään 13) sitten viimeisen linkkarikirjeen, jossa mainostin uutta novellia (Jani ja joulutreffit). Hävytöntä mainontaa koko ajan. Tarinat ovat edenneet hyvin Isengardissa, ja isoin syy miksi halusin tulla linkkarikierroksen tekemään on se, että 6 tunnin (ja 4 vuoden) jälkeen Metsän tytär on vihdoin saanut uuden luvun! Julkaisin 2. luvun eilen illalla (muistaakseni, olen kipeänä ja päivät sulautuu yhteen). Uskomatonta, että minulla meni yli 4 vuotta julkaista 2. luku Metsän tyttäreen. Järkyttävää, kuinka aikaansaamaton olen ollut. Mutta nyt ollaan taas kartalla, ja lupaan, että lukuja tulee vähän useammin kuin kerran neljään vuoteen. Myös muut tarinat ovat edenneet hyvin. (:

Mulla menee ihan ok. Vähän koulu painaa päälle, mutta en stressaa kasaantuvista tehtävistä ja lähentyvistä deadlineista läheskään niin paljon kuin mitä mun pitäisi ja se on paha, koska sitten en saa mitään aikaiseksi.
Joulukuussa mainitsevani Ruotsin matka peruuntui valitettavasti, mutta tatuoinnit otin ja helmikuussa tulisi sitten seuraava… koska opiskelijalla on rahaa kuin roskaa. No, elämästä pitää nauttia! Olin vastuullinen aikuinen ja ostin ruokaa ja ajattelin kokata enkä vaan syödä valmisruokaa/tilata pizzaa.

Mitä tänne kuuluu? Koulussa paineita? Töissä paineita? Oletko lukenut hyviä kirjoja? Kirjoittanut jotain inspiroivaa? Lahnannut hyvällä omallatunnolla? Kerro kaikki! Kuulisin mielelläni kuulumisia.

Hej då!

Vastaus:

Moikka! Voi ei, 2019 on lähtenyt niin nopeasti käyntiin. Tammikuu onkin nyt jo ohi! Kiva kuulla teidän kuulumisia! Tulempas teille tässä mahdollisimman pian vastailemaan. Hyvää jatkoa vuodelle 2019!

- Cecci 1.2.2019

Nimi: Pakkanen ja Kide
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.01.2019 10:49
Hei! Teimme sivut nimeltä Pakkaskiteet :) Osoite on hieman outo, mutta voisitteko vaihtaa Tuulipolun linkin Pakkaskiteiden linkiksi? ^^

Vastaus:

Tietenkin!

- Cecci 1.2.2019

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.01.2019 20:57
Hei! Siivoan linkkarilistaa, joten sikälimikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa Isenin kanssa, niin tulisitko ilmoittamaan itsestäsi Isenin vieraskirjaan 26.01.2019 mennessä? (:

Vastaus:

--->

- Cecci 14.1.2019

Nimi: sadlyflavored
Kotisivut: http://solzur.suntuubi.com/

12.01.2019 18:38
Tervehdys! Haluaisitteko ryhtyä linkinvaihtoon Intrépiden kanssa? Todella mukavan näköiset sivut muuten täällä! ^-^

Vastaus:

Tietenkin! Kiitos kehuista. ^^

- Cecci 12.1.2019

Nimi: Tiuhti
Kotisivut: http://www.notkelma.w2.fi/

10.01.2019 19:37
Linkkarikaverille.

Ennen kun alan höpöttämään itsestäni kysyn, mitä sinulle kuuluu? :-)

Notkelmasta: Notkelma on yhä samassa jamassa, missä se on ollut viimeiset kolme vuotta; ulkoasu vaihtuu vuodenaikoihin sopivaksi, joku tarinoista saa uuden luvun kerran kolmessa kuukaudessa ja niin pois päin. Päätin taas eilen tuunata sivun ulkonäköä silleen, että se toimii vielä keväämmälläkin. Ja Thomas-tarinaan ilmestyi tänään toinen luku, kolmas on vielä raakaversiona wattpadissa.

Minusta: Mulla menee muuten aika kivasti, mutta vaikea anemia vaivaa taas ja olo on siksi koko ajan tosi väsynyt. Oon viihtynyt täällä mun kodissa ja kissoista on ollut paljon iloa (on ne niin rakkaita ♥). Kamalasti en oo ehtinyt kirjoittelemaan, kun töiden jälkeen oon niin naatti, etten aina jaksa konetta avata. Öisin mä tosin jatkan Thomasia eteenpäin wattpadissa, julkaisematta mitään kuitenkaan, jolloin ei tarvii kuin kirjoittaa kaikki myöhemmin puhtaaksi.

Tuun sitten taas joskus uudestaan kertomaan, mitä mulle kuuluu ja semmoista. Kuulemisiin! :--)

ps. Jos mun wattpad-tili yhtään kiinnostaa, niin sitä voi tulla Notkelman puolella kysymään xD

Vastaus:

Todella hienoa, että sinulla ja Notkelmalla menee mukavasti. ;) Itsellänikin menee hyvin kiitos. <3 Toivottavasti sinulla anemia helpottaa ja tunnet taas olosi kunnolla pirteäksi! Kuulen mielelläni uudestaan kuulumisianne täällä ja itsekkin lähettelen jossain kohden uutta kirjettä Notkelmaan, mutta siis: Hyviä jatkoja ja jaksamista sinulle ja hyviä jatkoja myös Notkelmalle!

- Cecci 11.1.2019

Nimi: Ferii
Kotisivut: http://friosao.suntuubi.com

10.01.2019 17:50

Hei rakas linkinvaihtaja! Ajattelin itse nyt kirjoittaa pienen pätkän tekstiä teille :) Friosao muutti ulkoasuaan talvisemmaksi, joka sopii tähän vuoden aikaan täydellisesti! ^^ Kuis son muuten menny? :) tai lähteny vuosi 2019 liikkeelle? :P Itellä kyllä ollu aika rauhallinen vuoden alku. Ei ainakaan vielä oo tapahtunu mitään suuria muutoksia :D Kotona vaan edelleen makaan sohvan nurkassa ja katon sarjoja xDD MUTTA! Sain tänään alotettua uuden luvun Ladonin puutarhaan! :) Omg, en voi uskoa vieläkään, että sekin sarja saa kohta 7 luvun jo! (Oletkos vielä vilkaissut? ;)) Hmm.. mitähän sitä muuta.. ei varmaan kummempia :) mutta ei muutako tervetuloa uudestaan nauttimaan Friosaon uusista jutuista ja muutenki c: Kuullaan taas!

~ Ferii

Vastaus:

Hauska kuulla, että sinulla sekä Friosaolla menee mukavasti! Itselläni on lähtenyt 2019 oikein mukavasti käyntiin rauhallisissa merkeissä, eikä ole mitään suurempaa tapahtunut. ;) Empäs ole lukenut Ladonin puutarhaa. Pitää tulla tutustumaan! Hyviä jatkoja sinulle ja Friosaolle!

- Cecci 11.1.2019

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

08.01.2019 17:56
moi! oli ihana kuulla kuulumisiasi gardyloossa, kiitos kivasta linkkarikirjeestä! minulle itse kuuluu hyvää, mutta gardyloossa meno on aika hidasta ':D ihan omista kiireistähän se johtuu, mutta yritän runoilla useammin. 2018 oli tapahtumantäyteinen vuosi, nyt jälkeenpäin muistellessa tajuaa, kuinka paljon oikeasti tapahtui! uusia, nyt jo hyvin tärkeitä ystäviä sain parikin, ja olen siitä hyvin kiitollinen <3 musiikkimaku veti täyskäännökseen, ja ystäväni sai minut kiskottua kpopin onkaloon xD sen jälkeen en olekaan paljoa muuta kuunnellut... alakoulusta yläkouluunkin tuli loikattua, se olikin silloin suuri muutos, vaikka nyt onkin motivaatio taas nurkkaan viskattuna ':D
en nyt tiedä, mitä muuta selittäisin, joten kapia tämä saa riittää :D hyvää vuoden jatkoa sinulle!

ps. koska olen laiskamato, en oikolukenut tätä teksitä, joten kirjoitusvirheitä löytyy varmaan rutkasti ':D

Vastaus:

Ihanaa, että sinulla menee hyvin! Kiva myös, että jaksat pitää gardyloota pystyssä, vaikka sinulla onkin ilmeisesti kiireistä ihan irl-elämässäkin. ;) Hyviä jatkoja sinulle ja gardyloolle!

- Cecci 11.1.2019

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

07.01.2019 15:19
Linkinvaihto käy! Lisäämme linkkinne ^^. Anteeksi viivästynyt vastaus.

Vastaus:

Hienoa! Lisäämpäs linkkinne.

- Cecci 11.1.2019

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://parantajanpolku.blogspot.com/

04.01.2019 15:50
Moi, miten olisi linkinvaihto Parantajan polun kanssa? Vastaus mielellään meidän vieraskirjaan, kiitos. Hyvää uutta vuotta!

Vastaus:

Linkkari käy hyvin! Lisäämpäs linkkinne.

- Cecci 11.1.2019

Nimi: Koirafani
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

03.01.2019 15:47
Heippistä! Tulin kyselemään linkinvaihtoa vielä aika tuoreen roolipelimme Revontulten kanssa! Vastaattehan vieraskirjaamme kiitos :).

Vastaus:

Linkkari käy hyvin! Lisäämpäs linkkinne ja vastailen teidänkin viekkuun. ^^

- Cecci 03.1.2019

©2019 Tarinamökki! - suntuubi.com